Stu

Yo. Jag är sjuk. Tyvärr. På grund av detta har jag missat två dagar av dyrbar animationstid. TVÅ HELA DAGAR! Det är mycket, eftersom jag förväntas vara klar i slutet av denna månad. Helvete.

On the bright side; min lilla studio som jag byggt upp på Filmpool Jämtland får stå kvar. Det är ändå ingen annan där. Och dom som eventuellt kommer kan ta en annan plats. Sweet. Och dessutom tror jag att jag håller på att tillfriskna nu. Jag har haft ont i lungorna, huvudet, halsen, kroppen rent allmänt... Men nu har jag 'bara' enormt ont i halsen som låter som en bakis och yrvaken Therese. - No offense ;)

Anyhoo..

Min lilla animation är iaf nästan klar. Typ. Jag har filmat sex scener, börjat på den sjunde, men det var då jag blev så oerhört sjuk och drog mig hemåt. 
Så nu har jag alltså ca en och en halv scen kvar att filma. Sen ska jag bara klippa ihop det och lägga på ljudet: Mika - Over My Shoulder, som råkar vara ett musikaliskt mästerverk (enligt mig). Älskar, älskar, älskar.


Den här lilla krabaten har för övrigt huvudrollen i min lilla film.
Jag tror inte jag säger mer än så.. For now. Vill ju inte dirket ge någon falska förhoppningar, ifall allt skiter sig.. :(
God natt
Sov som en katt
..och det där...


xLouise


RSS 2.0