Dejtsuccén! :)

Let's see.. En uppföljare på hur det gick med dejten..


Jag vet helt seriöst inte om A skämtar eller ej, men N brukar iaf informera mig med sanningen så småningom.
A sa iaf att han, istället för att följa N's råd om att fråga om hon äter mycket, helt enkelt sagt till henne när dom satt och åt
"Jag tror du äter mycket."
Och han hade haft på sig jobbartröjan och skyllde det på mig, för att jag hade sagt att han skulle det. Jag sa klart och tydligt gång på gång "Du kan INTE ha jobbartröjan! Du måste klä dig snyggt, annars tror hon att du inte anstränger dig ens."
Men han skyller hela dejtfiaskot på mig. Ofcourse. Jag hade sagt åt honom att våldpussa henne, jag hade sagt att han kunde gå på toa och ringa N flera gånger. Jag hade sagt att han skulle säga att han aldrig haft en tjej, trots att han har barn. Allt var mitt fel.
Och jag vet helt seriöst inte om han skämtar. N hävdar att allt A säger om dejten är sant. Jag kan fan inte fatta det. Han är en idiot. Jag undrar verkligen inte varför han inte har en tjej.

Det hela hade slutat med att hon bad honom dra åt helvete och att han sa samma sak tillbaka.

"Men jag ska nog ringa henne någon dag.. Jag har ringt, men hon svarar inte.."

Konstigt?

 Idag fyllde Robin 18 år. Bäst att passa på att säga 
 grattis once again så han inte blir sårad eller nått.. :S     Grattis! xD


 På fredag blir det krogen, aight? ;)     

Och om det är någon som vill gå på sminkkväll med mig på söndag, please keep in touch :)
♥Louise


Dejtexpert - javisst :S

Haha


Världens roligaste dag på jobbet, helt seriöst.

Igår sa min chef, A, att han skulle på dejt och behövde råd från mig om vad han ska säga och hur han ska bete sig osv. Jag föreslog att han kunde fråga henne vad hon har för intressen mm. Min chef är av utländsk härkomst, likaså hans kompis och kollega N. Han tyckte att A skulle fråga henne om hon äter mycket. Jag trodde han skämtade och började skratta. Men han var helt seriös!


N:
Om hon äter mycket, hon äter upp hela din lön!
Jag: Du kan ju inte fråga henne om hon äter mycket!
N: Hur ska man annars veta? Han måste veta allt! Han ska ju dela sitt liv med henne. Om hon inte säger på första träffen, hon aldrig säger!
Jag: Men va fan, är du seriös? Du kan ju inte fråga det. Hon kommer ju tro att han tycker att hon är tjock!
N: Jag frågar alltid det.
Jag: Men va?!
N: Ja, dom blir aldrig arg. Men P (hans tjej) hon ljuger. Hon sa hon äter lite men det gör hon inte.
Jag: Bara så du vet är tjejer jävligt bra på att dölja sina känslor. Hon blev förmodligen chockad. Om någon frågade mig på en dejt om jag äter mycket skulle jag typ skratta lite men inombords skulle jag tyst tänka "va fan menar han, tycker han att jag är tjock..?) och bli ledsen.
N (till A): Du måste veta allt. Fråga vad hon har för skostorlek.
Jag: Men va?! NEEEJ! Asså N försöker bara förstöra för dig! Han vill inte att du ska få någon. Han är avundsjuk.
A: Ja, han vill ha min tjej. Hahaha
N: Hahaha nej, han måste veta allt om henne. Fråga vilken bank hon har. Har hon mycket pengar?
Jag: Helt seriöst, du kan inte fråga sånt. Ni kanske gör så i Kosovo, men fan inte här!
N: Om han inte fråga, hur ska han veta? Om hon inte har pengar han måste betala allt! Har hon bil? Ingen bil, han måste skjutsa henne. Hon börjar jobba 6 han måste kliva upp.
Jag: Men det finns väl buss? Helt seriöst, lyssna inte på N, han är lömsk.
A: Om hon frågar nått och jag kan inte svara, vad jag göra?
N: Du kan ringa mig.
Jag: NEJ, du kan inte ringa någon mitt i den dejt!
A: Varför inte?
Jag: Men va? Det fattar du väl själv? Du kan ju inte bara ta upp mobilen mitt i ett samtal och ringa någon typ " vad ska jag svara på hennes fråga?". Va fan..
N: jag kan sitta bakom och nicka eller skaka på huvudet.
Jag: Nej, va fan hon kommer ju märka det!
A: Jag kan gå på toa.
Jag: Okej, max en gång, max en minut. Annars kommer hon tro att du dissat henne.
A: Jag kan gå många gånger. Jag säger jag har ont i magen.. hahaha
Jag: Men asså... då blir hon ju bara äcklad. Svara bara sanningen. Vad skulle hon kunna fråga som är så svårt att svara på?
A: Hur ska jag veta? Hon har inte frågat än!
Jag: okej, fine. Men var bara ärlig. Alla lögner kommer ju komma fram så småningom ändå om det blir något seriöst. Och lyssna fan inte på N. Följ bara mina råd.
N: Nej, lyssna på mig, jag vet. Jag har varit på många dejter.
A: Om hon frågar när jag haft samlag sist.. ?
(jag, chockad, han funderar)
A: Ska jag säga jag är oskuld.. ? hahaha
Jag: Men va? Du har ju barn! Det kan du ju inte säga.
A: Jag säger att jag inte vet.
N: Du kan ringa din kille och fråga hahaha
A: Hahaha jag säger jag ringer min kille och frågar! Hahaha


Alltså seriöst. Dom är så jävla sjuka. Och faktum är att vi hade kunder som satt och åt medan vi diskuterade detta i köket samt vid kassan. Jag tror dom hörde allt. Hahahaha


Hoppas det går bra på hans dejt idag och att han inte frågar något som N föreslog.. my god.. :SxLouise

FRA-lagen (uppföljningen)


Sverige, Sverige älskade land
En tiger som skäms, jag vet hur det känns..
Helt seriöst. Idag skäms jag för att vara svensk. Jag trodde fan inte att lagen om avlyssning skulle slå i kraft. Helt seriöst.


Jag fattar liksom inte meningen med det. När blev vi bombade sist? När hade vi maffian efter oss? När var vi med i krig senast? När har vi någonsin fått bombhot från terrorister?
Och vi brukar säga att USA är ett sjukt land med deras störda lagar. Ett exempel på en lag i en delstat i USA: Ett barn som luktar lök får inte gå till skolan.
"I really don't wanna go to school today.. We're having an exam about some war and I haven't studied.. What to do..? Oh I know! I'll just have some onion and I'm all set hehe."

Men nu har vi fan inget att säga längre, nu när vi har denna störda lag i vårt land. Det är helt sjukt. När var vi hotade sist? Vet de i regeringen något vi inte vet eller är de bara helt dum i huvudet? Och varför hade vi medborgare inget att säga till om? Jag hade lätt gått och röstat. Vad fan hände med demokratin? Ca 80% av befolkningen är emot FRA-lagen men regeringen röstade för. Tror det var 143 mot 138, en otroligt knapp majoritet, men det räckte visst. Jag fattar inte. Min syn på Sverige som ett bra och tryggt land har förändrats. Vad kommer världen tycka om oss nu? Man förknippar ju skottar med att vara snåla och giriga och nu kommer vi förknippas med paranoia, typ den 'misstänksamma svensken.' Bra gjort.


Nu har jag skrivit orden bomb, terrorist, misstänksam, krig, maffia, bombhot, USA och Sverige. Kommer jag hamna på deras svarta lista med misstänkta nu eller? Kommer de bevaka min stackars blogg nu?


Tänk om fel person blir framröstad till regeringen någon gång. Sverige kan gå i samma spår som Tyskland, för ingen trodde väl att Hitler var en dålig människa? Han skulle ju förbättra landet, världen. Se bara hur det gick. Hur väl känner vi Fredrik Reinfeldt egentligen? Tänker han dra in oss i krig eller? Är det därför han vill kunna avlyssna oss för att avslöja utländska spioner? Är detta bara en förberedelse till något stort och förödande? Dessutom får Sverige Demokraterna allt fler röster. Vart fan är vi på väg? Och vi klagar på Kina och hur de behandlar människor där. Är det humanistiskt att någon ska få sitta och läsa dina privata mejl och sms samt få lyssna på dina telefonsamtal? Finns det ingen lag om integritet?
Nu när jag skrivit det här och eventuellt hamnat på någon lista, kommer de avlyssna mina telefonsamtal till läkaren då och skriva ner som en notering vid mitt namn vilka sjukdomar eller andra besvär jag eventuellt besitter?
Och alla hackers, när de tagit sig in i systemet och lagt ut allt på internet för allmänheten, då kan vi inte ens stava till integritet längre. Det ordet kommer tas bort ur ordböckerna inom de närmaste fem åren.


Men bra jobbat säger jag. Hoppas vi får fram allt smaskigt om politikerna också. Ty även solen har fläckar, heter det ju.


För skojs skull

• En man har rätt att slå sin fru, men bara en gång i månaden (Arkansas)

• I Saratoga är det förbjudet att sjunga i baddräkt. (Florida)

• I Eureka är det olagligt för en man med skägg att kyssa en kvinna. (Nevada)

• Alla fordon har väjningsplikt för flugor på motorvägarna. (Utah)

• I Boston är det förbjudet att ta ett bad utan giltig anledning (Massachusetts)

• Förbrytare är ålagda att ge sina offer 24 timmars varsel, där de underrättas om vilken förbrytelse de skall utsättas för. (Texas)


FRA-lagen

Jag satt och tänkte lite på FRA-lagen (ni vet, dom vill ju få tillstånd att avlyssna telefonsamtal...)
Jag tycker det vore fett bra om det förslaget slog i kraft, tänk alla brott som skulle kunna stoppas! Liksom vem i detta land är inte kriminell? Är det inte mördare så är det langning av alkohol, snatteri, våldtäkt eller misshandel. Nä, juste, alla är kriminella. Så allt du har att säga i telefon är statens och samhällets angelägenhet. Det är ett fett smart förslag. Dom har riktigt tänkt till den här gången!


Men sen tycker jag även att de borde införskaffa övervakningskameror på stan, restauranter och offentliga platser. Eller varför inte på skolorna också, i omklädningsrummen. Liksom, tänk om någon elev försöker smuggla knark till någon annan. Vart gör man det då, om inte i omklädningsrummet efter gympan? Fast, då måste vi ha kameror på toaletterna också annars går de ju bara in där och byter varor med varandra...
Alltså: kameror på affärer, utanför affärer, på caféer, skolor, toaletter, i toaletterna, i skogen! Ja, på vartenda träd bör det finnas kameror. Ingen mer ska behöva vara rädd att gå ute i skogen själv. Sen på alla gatorna också. Och i sjöar och hav.


Sen finns det ju såklart något vi kallar hem, det tryggaste och käraste vi har. Där ska vi också rigga upp kameror och självfallet små mikrofoner så andra kan höra vad vi säger.
Vadå privatliv? I nya studier från kända amerikanska forskare har det faktiskt bevisats att människor trivs bäst i offentlig vistelse, dvs. när omgivningen ser och hör vad du gör och säger. Så låt oss skapa en ny dokusåpa där hela Sveriges invånare har varsin roll.
Allt ska filmas, dygnet runt, allt ska spelas in på små band som vi låser in i stora kassaskåp efter att det lagts ut på internet så hela världen kan ta del av det stora, nytänkande Sverige.


Namnförslag ?
"Big Brother Sweden"
"I Know What You Did Last Toilet Attendance"
"Expedition Sweden"
"The Sweden Show"


Låter som en bra idé. Jag ska skissa vidare på det här och skicka det till Sveriges regering samt SVT, TV3, TV4, och Kanal 5 m.fl.
Fredrik Reinfeldt kommer tacka mig.


Mer Sverige åt folket! Mer svenskar i kändisvärlden! Ja, tack.stoppaFRAlagen.nu

www.youtube.com/watch?v=r_l_JVk5tjI


That's life..

Jag var på stan med Mickan idag. Vi blev sugna på glass och gick till Starlanders. När det var en person före Mickan i kön kom en kille, ca 25..

Han: Tjeeenaaa. (som om han kände Mickan)
Mickan: Hej.. (försökte komma på vem han var)
Han: Får jag bjuda på en glass?
Mickan: Eh.. näääee.... Tack ändå...
Han: Okej.. (stod kvar och tvekade några sekunder, gick sedan iväg)
Mickan till mig: Men va fan, det var ju han som spelade..

Han satt alltså på marken några meter bakom oss och spelade gitarr och sjöng falskt som fan och fel text.
Det blev Mickans tur att beställa glass från den ca 20åriga kassörskan.

Hon till Mickan och mig: Ge honom några kronor och be honom spela en annan låt.Senare på kvällen åkte jag med Madde, Totta och Berra till Malin i Lit.
Det slog mig hur jävla fint det är där :O Hon bor på en jättefin gård med massa katter och minst två hästar och några hundar. Orkade inte räkna.. Men fett snyggt. Fin utsikt över sjön och sol typ hela dagen.
Hon hade en studsmatta som jag och Totta hoppade på medan Madde låg och kved på den och ville att vi skulle sluta. Hennes balans är inte av bästa slag. Hon tog sig helt enkelt inte upp. haha

Vi spelade krocket och kubb. Jag tror jag blev tvåa på krocket.. Ska dock inte skryta.
Sen fick vi grillade bananer med choklad och grillade äpplen med kanel. Malin och Irene är värsta mästerkockarna. Fett gott.
Jag gick och tog massa kort på allt jag såg typ. Ville ha en close up-bild på hästarna så jag satte mig på marken och lockade dom till mig. Dom kom och nosade på kameran och sen nös en av dom rakt på mig! Hela min arm blev klibbig och kameran och ansiktet blev fuktigt... :S eeeww..Ewwww.. EEWWWW! Fett ofräscht.
Men, That's life, that's life.. That's what all the people say...

Fint  i Lit, men myggit som faaan... Jag fick blodbrist och var tvungen att föras med ilfart till sjukhus...
nä, men det kunde ha blivit så....

Anyhoo....När vi skulle åka hem satte sig Madde fram och körde. Jag satt bak och vi åkte ifrån dom andra. Sen skulle hon lägga i backen och köra tillbaka, men då drog hon loss växelspaken. Fett roligt. Hon har dessutom gjort det förut. Hur fan lyckas man? haha
Teknisk som hon dock är lyckades hon fixa tillbaka växelspaken och vi kunde åka hem. Dock så sa Totta att hon satt den fel.. lol..


nä fuck it. Nu ska jag sova. Är fett trött.. :/

Natti Natt

xLouise

RSS 2.0