We are not..

.. what you think we are, we are golden
Mika är kung. Jag älskar hans nya låt We Are Golden. Kan inte få nog av den. Måste köpa hans album. Nu. Nyss. GE MIG!

Älskar för övrigt hans förra album också. Lyssnade på det igår när jag gjorde glorious tacopaj till middag ;)
Jag avgudar the hidden track 'Over My Shoulder' som gömmer sig på spår 10 efter 'Happy Ending'. Den är underbar. Han är enormt musikalisk, den mannen. Galet bra. Jag hörde via twitter (läste alltså) att han är på väg till Sverige snart. Typ nu. Nyss kanske? Jag vill se honom live. Denna underbara människa, som skickar glassbilar med gratis glass till sina fans som väntat i timmar utanför lokalen han ska spela i. Endast Mika skulle göra något sådant <3
Glorious.Gillar även hans kalufs. Curly :)Cold... Drunk... Tired... Lost.
Over my shoulder, running away
Feels like I’m falling, losing my way...


xLouise

New hairdo

Jag var till Cissi idag och fick mitt hår färgat/tonat. Tror det blev en blandning mellan två tredjedelar 5/37 och en tredjedel 7/6 - jag minns förmodligen fel eftersom de siffror de pratade om inte sa mig speciellt mycket..
 
Blev dock nöjd med resultatet. Vi lyckades färga bort råttan inom mig och ge mitt hår en varm, halvmörk brun nyans.


Tur nog har jag hittat igen min kamera så jag kan ge er före- och efterbilder:


   

                            FÖRE                                                          EFTER


Jamen vad tycks då?


xLouise


Smörgåsrån - how to do

Yo. Här kommer ett litet mat-inlägg. Det handlar om hur man på bästa sätt äter Göteborgs Smörgåsrån.


1. Öppna förpackningen, duh.

2. Bred smör på två rån. Viktigt att notera; det måste vara smör över exakt hela sidan, annars messar du upp resultatet.


  
                      FEL                                                RÄTT


3. Skär en skiva ost. Om osten är rund, skär rakt över diametern så den blir så kantig som möjligt, precis som smörgåsrånen är. Du placerar sedan ostskivan på ett av de smörade rånen. Om osten sticker ut på någon kant, samtidigt som rånet saknar ost på en annan del använder du bara fingrarna för att riva av utstickaren och placera denna på den nakna biten av rånet. Osten måste – måste! – täcka hela rånet.


  
                     FEL                                                RÄTT


4. Tag det andra smörade rånet och placera den rakt ovanpå rånet med osten, med den smörade sidan mot osten givetvis.

5. Klart att äta och njuta.

 

Tips! Om du väntar en liten stund innan du äter ditt färdiga rån blir det lite mjukare och saftigare, vilket leder till färre smulor och/eller sår i munnen.

Och ja, jag är seriös. Det är viktigt att man äter på rätt sätt, annars blir det helt enkelt inte lika gott. Tänkte att ni kanske ville ta del av min kunskap..?


xLouise


Spontaneously insane

Igår åkte jag till Dvärsätt. Träffade några människor och blev såklart påmind om att jag inte bloggat på ett tag. Någon hade räknat ut att det var minst två och en halv vecka sen jag bloggade sist. My apologies.

So here it goes:

Jag var ut en dag och byggde barkbåtar med Meast. Det gick ganska bra. Alla välte och sjömännen drunknade. (Eller, dom hade drunknat om det funnits några men Maja tyckte inte att vi skulle ha några kottar ombord.)
Jag tog några bilder på dramat, men tycks ha tappat bort min kamera. Fuckin hell.


Jag har köpt en filmkamera. En liten sony handycam någonting. Fett nöjd. Jag har spenderat timmar på att filma träd som rör sig i vinden. Mycket givande. När jag hittat människor kanske jag övergår till att filma dom istället.
Ska leta reda på alla mina gamla dockor och filma dom, lägga på lite......... can't tell you, btw. Det är hemligt.
Ett litet secret project, som vi kallar det ;)


Ja, det är väl detta jag sysslat med sen sist.
Idag sov jag till halv tre. Inte för att jag var stupfull när jag gick och la mig igår och vaknade upp bakis imorse kl 06.37 för att någon släppt ut hunden som stod och skällde i en kvart så jag var tvungen att slita mig själv ur sängen och masa mig ner för trappan och släppan in henne, för att sedan ta en halvlitersflaska med vatten och somna om igen..... Utan för att jag helt enkelt inte hade något annat att göra idag.
Jag har kollat på various tv-serier since..

Nu funderar jag på om jag ska orka ta mig ner för trappan igen och laga mat. Jag är lite hungrig, faktiskt.


Det är bra att man kan vara så spontan när man är arbetslös; ena dagen bygga barkbåtar, andra dagen chilla vid tv:n, tredje dagen ... ... chilla vid tv:n.

Har dock en bra film jag ska kolla på. The House Bunny. Jag hittade en notering från januari i min mobil där jag tipsat mig själv om att kolla på den. Tror det var Robin som sa att den var bra :)Adiós amigos! x


RSS 2.0