Wunderbaum

Jag var på bio igår. Såg "... Benjamin Button....." Rätt bra :)

Jag fick skjuts in av Maja. Ja, hon körde faktiskt. Hennes mamma satt bredvid, det var hennes bil.
Det första jag ser när jag sätter mig i baksätet är en wunderbaum. Och inte vilken som helst. Denna wunderbaum är inte formad som en gran och den är definitivt inte grön. Denna är rektangulärt formad, täckt av en bild föreställande en topless kille med ena handen bakom huvudet - som ligger aningen på sned och bakåtlutat - och den andra handen i ett fast grepp om de vita kalsongerna.
Chockad. Vem fan har en sådan? Vart har hon fått den ifrån?
Detta trodde jag inte om Maggan :S

"Vadå, tycker du inte han är snygg? Han luktar ju gott också.." säger hon och sniffar på sin wunderbaum.


Louise

Fraud...... grr

När jag inte beställde efter den där tröjan - som skulle vara gratis men som så småningom kostade ca 80 spänn - kände dom sig visst tvugna att skicka fler mail.
Rubriken på mailet lydde "kakan_o3, du är inte galen! - allt här är GRATIS! Sista chansen!"


vad vill dom? :@ låt mig va. Jag inte vill ha era fucking fraud-gratisa erbjudanden - just leave it!


Louise

Axe

Jag luktar man. Och den här gången är det inte för att jag just vaktat upp efter en kväll på krogen med en kille hängandes på mig - jag var inte ens ut igår! :O

Men jag duschade.
Shampoo, balsam, duschcreme.. Whatta...!? Das fucking shower creme var slut!!! Så jag fick tatta av någon annans. Skjuter undan duschdrapperiet, finner en turkos flaska med orden "Shower creme". Typ Fenjal. Sweet. Det är väl mammas tror jag..
Tar den, smörjer in hela kroppen när jag till min fasa inser att den inte luktar så kvinligt. Det är snarare en dov doft av AXE. I fucking hate AXE!!
Vad ska jag göra? Jag letar vidare i hopp om att det ska finnas en annan duschcreme jag kan använda. Icke. Jag hittar dock en flaska med Fructis Balsam. Den luktar ju gott. Om jag kanske ska smörja in mig med den..? Hmm..
Jag blev halare än en ål, men det luktade inte Axe längre i alla fall. Victory is mine >=)

Dock nu när jag har torkat inser jag att det inte hjälpte alls. Fuck.
Ska jag spraya hela kroppen med parfym eller vad fan ska jag göra? :O :S
Jävla otur jag ska ha..


xLouise

LodisLolloF

Jag fick ett mail från MSN:

Grattis! Du är utvald!

Jag vet att det alltid är något lurt med sådant där, men jag klickade på det i alla fall och kollade vad det kunde vara jag var utvald till. En resa? Ett frågeformulär? Vill de veta mina åsikter om MSN och hur de kan förbättras?
Ack nej. Jag hade blivit utvald att få en t-shirt med eget tryck - "helt gratis!"
Sweet tänkte jag och gnuggade händerna mot varandra.
Letade igenom mina bildmappar och hittade en liten bild. Den blir bra. Laddade upp den, korrigerade lite grann och la till en text.

Klar! Sweet.

Klickar vidare. Valde färg - vit, askgrå eller svart. Svart. Den skulle visst kosta 14,50 kr extra. Men det är väl ok. 14,50 kr liksom.
Sedan skulle jag fylla i storlek osv. Namn, address, e-mailaddress med mera. Klart.
Priset hade då stigit till 33,50 kr då det kostade extra med bilden. Jaha, det var alltså bara själva tröjan som kostade 0kr.
Jaja, 33,50 är ju inte så mycket.
Klickar vidare.

Hur vill du ha din frakt?
Långsam, 21 dagar - 44,90 kr
Normal, 5-7 dagar - 48,95 kr
Snabb, 3 dagar - 89 kr
Express, inom 48 timmar - 225 kr

Let's see.. Jag antar att de inte räknar in priset för t-shirten i denna summa.
Så alltså.. 33,50 plus 44,90 kr sammanlagt då....
Inte gratis på en fucking fläck alltså!
Palla ljuga och stjäla av min dyrbara tid. Även att jag är så naiv ibland att jag ens trodde på dem!
Shame on me... :(

Nu ska jag gå och tröstäta. Direkt ur kylskåpet, som den lodis jag är. Osminkad, iklädd blå t-shirt från förra sommaren som är så stor att den ramlar av mina axlar titt som tätt (dock medvetet då jag köpte extra stor storlek för att få den så lång som möjligt). På benen har jag mina rosa Snobben-pyjamasbyxor i fake-siden med minst två hål - ett vid ena knät och ett där sömmen gått sönder på det andra benet. Svarta strumpor. Risigt hår. Inga linser, så jag ser lika bra som en mullvad. Känner mig snygg idag.

 Bah. Nu ska jag svulla. I min ensamhet..


Louise

Barbie girl

Jag klarar inte av att se filmer längre. Jag gråter bara. Gråter.
Jag minns för flera år sedan när jag kollade på film med mamma och hon alltid satt och lipade.  Jag brukade skratta åt henne och säga att det 'bara var en film'. Men nu, liksom.. Jag är ju likadan! :S

Jag kollade just färdigt på 'Barbie - En Julsaga' - ja, animerad Barbie..
Men det är en sån där Scrooge-film med tre andar som kommer på julen och ska läxa upp en - i detta fall - bitchig barbie.. Jag älskar  - ÄLSKAR - 'En Julsaga' med Musse Pigg. Den här med Barbien var lite väl överdriven, men det hindrar inte mina tårar från att sippra fram.. :'( DET ÄR JU SORGLIGT! Dom tänkte lägga ner barnhuset juuu!! :'(Åh, apropå filmer som får mig att gråta floder: jag vill se E.T. igen. :'(


xLouise

Enslaved King

Hela helgen har jag arbetat med mitt projekt Neverland, som det heter.
Jag har byggt klart huset, målat mitt dildoliknande träd, limmat fast kvistar på huset (typ murgröna), skrivit bildmanus, lyssnat på låten Neverland 156 ggr, konstruerat en klänning av blommor med meeeraaaa....

Jag är som besatt. Jag kan inte sluta. Det tar över mig. Jag är förslavad av mitt eget projekt som jag var menad att vara kung över!

Men om vi ska använda oss av Sigge F's försvarsmekanism rationalisering så har jag ändå inte mycket till liv. Mitt projekt är mitt liv. Mitt projekt är bättre än mitt liv :O


xLouise - The professor is building something extraordinary.. höhö ;)

Trolldeg

Idag har jag jobbat jättemycket med mitt Medieproduktionsprojekt (animation med dockskåpet). Jag kallar det Neverland. För det heter så.
Jag har gjort en sandlåda, en säng, en måne, en sol, en fågel och ett träd - som ser ut som en dildo med en analpigg... :S
Allt av trolldeg :)

Jag har även letat upp tyger som ska komma att bli gardiner och kläder.
Det har varit roligt, men jag vill börja filmaaa nuuuu!


Ja, vad mer ska jag säga..? Jag har ont i ryggen :(

Sandlådan står på tork... :)
Den är inte helt klar.. Måste limma fast träbitarna så de håller ihop.


xLouise


Mjölkannons

Jag var på middag igår hos min syster Randi och hennes man Uffe - även kända som Julfantasterna i Ås. De gillar att dekorera huset lite kring juletid..

Uffe är av norsk härkomst. Det säger rätt mycket om honom.
Han har en typisk Norge-mössa, en sån där man drar över huvudet samtidigt som man varsamt låter öronen sticka fram. Han skulle kunna dö för Rosenborg.
Han drar Sverigeskämt.
Han pratar hela tiden.
Han älskar fiske.

Han älskar även mjölk. Norsk mjölk. Med 3,9% fetthalt och gräddig eftersmak.
Ett sådant mjölkpaket hade de införskaffat till sitt fina besök bestående av min familj (mamma, pappa, madde, sebbe, jag) och Totta. Jag insåg då att norksarna har tagit steget längre angående Bonde Söker Fru.

Varför bara ha ett TV-programm när man kan ragga via mjölkpaketen, liksom?


Spana in den här sexbomben, aight...- Gunleif, 45 år, gillar att spela flöjt och har 42 kor. Ett riktigt kap!

Utför

They put me on a fuckin' high just to. Knock. Me. Down!


Jag är arg. Jag hade målat på en vit tröja, skrivit en liten STOR text över hela tröjan. Använde den en gång, på Pulpa. Sen skulle mamma sy om den lite grann. Fixat. Vi tvättade den, eftersom den var lite smutsig. Avig i 40 grader, som det stod angivet på baksidan av färgburkarna jag införskaffat på Syssla (Panduro).
DEN BLEV MISSFÄRGAD!!! Det gula är fläckigt, det gröna likaså plus att den fått en mer skogsaktig färg än den gulgröna skrikiga nyansen jag blandat till (som man kunde enligt anvisningarna på burken). Och den blå färgen. WHERE DO I FUCKIN' START? Den har blivit grå, utsuddad och färgat av sig på alla tänkbara sömmar runt om på den vita tröjan! TACK. Tack så jävla fucking mycket! Jag slet bara inte i flera timmar för att få den som jag ville..... Tack.

Jag hade även målat på en svart tröja - en gul papperstrana och lite text. Även den hade vi tvättat, men jag kunde inte hitta den. Jag letade febrilt genom mitt rum, i tvättkorgen, torkstället... Till slut fann jag den liggande avig på en stol i Sebbes rum.
Jag vände den ut och in och önskade att inte den också skulle vara förstörd. Jag ser något gult och till min förvåning men ack sådan glädje - den var i gott skick! TUR för dom, dom fucking jävlarna på Syssla som lurat på mig ohållbar färg. Fy fan. Grr.
 

Jag har inte sovit på 31 timmar. Det gick dåligt på provet idag, jag orkade inte bry mig när allt bara kändes så oseriöst. Jag fick nackspärr i en allt för snabb rörelse. Jag har även feber. Och ont i magen som fan - först för att jag drack massa cola på Subway och sedan för att jag gjorde fisksås till middan på en turkisk yogurt som tydligen gick ut i NOVEMBER 200fucking8!!!
Allt går bara utför känns det som. 

Jag behöver terapi. I form av gudomlig musik. SMILE SONG!!!! >=( 


gah. God natt..............................

Almost there...

05.30
- Fem liter PowerKing, tack!
My god.

Jag har läst hela boken om Projekt Företagande nu, målat naglarna, skrivit anteckningar på 15 sidor, läst igenom hälften... Z zzz  zz z ! No! Wake up!
Det här var ju inte särskilt smart. Tänk om jag somnar på provet?
Jag funderar på att dra igång Me Myself And (I) och börja dansa. Men jag bor tyvärr i ett tunnväggat (finns det ordet) hus, med lyhörda familjemedlemmar..
Det låter dock som om mamma är uppe nu. Tror jag ska gå ner och äta middag med henne. Eller.. fika? Juste, frukost kallas det. Det var länge sen nu. Nästan tre veckor.

Gah, jag vill sova. Jag älskar att sova. Min sköna sääääng - it beckons, it pulls me in. I argue, I scream at God and what he's offering.xLouise - Ja, god morgon då... 8S

En tredjedel avklarad....

03.10
Mina ögon svider. Jag är trött!
Jag har klarat ungefär 1/3 av natten. Ska "upp" runt 8... ca 4 timmar och 50 minuter kvar alltså...

Jag har vågat mig på att ladda ner musik igen. Det gick såklart fel. Jag trodde rutan med "Spara fil" skulle komma upp på en gång, men man var tydligen tvungen att klicka sig iväg till "My Account" som stod skrivet uppe i ett hörn med små bokstäver.. How the fuck was I supposed to know? (Det här var alltså en annan sida än darrenhayes.com.)
Men jag lyckades till slut inse det och hade då laddat ner Robert Conley - The Smile Song två gånger. Men whatever. Den är fett bra. Dubbelt så bra. Så det jämnade ut sig.

 Sedan provade jag igen på de där stackars Darren Hayes-låtarna. And yeeaaah det funkade! :)

Sedan har jag rensat bort massa musik jag hade på datorn. Sånt där skräp. Sånt jag hade typ tre upplagor av i olika mappar (!?)..

Jag har fikat två gånger. Jag måste hålla mig sysselsatt för att inte somna...
Maaaaaaaaah!
En liten banan ligger här bredvid mig och väntar snällt på att bli uppäten...

Hold your horses, mr Banana. I'll consume you in due time.


Baah, nu ska jag plugga! 8)

Pullin' an all-nighter..!

The decadence of giving in to desire creates such entropy within


Jag har varit osminkad en hel dag nu, som har bestått av ca elva timmar.
Jag börjar nästan gilla mitt naturliga utseende. Jag tror jag håller på att bli sjuk.

Jag har pluggat rätt mycket Projekt Företagande idag. Dels för att ha något att skylla på varför jag inte kunde följa med till kyrkan och lyssna på mamma och pappas konsert
- de godtog liksom inte min diagnoserade kyrkaversion och religionsfobi, som proffessor Stewart har fastställt..
Men dels även för att vi har prov, imorgon. Första dagen efter lovet.
Tack, Johannes. Men vad förväntar man sig liksom?

Jag har inte gått och lagt mig en enda kväll innan tolv under hela lovet, det har snarare blivit runt 3-4 på morgonkvisten, vilket i sin tur lett till att jag sovit till typ tre på dagen. Jag har helt vänt om dygnet.
Så... Min plan är att sitta uppe hela natten för att vända tillbaks det. Plugga, kolla på film, nörda internet.. mm.. Jag kan verkligen inte sova nu!
Så ni på skolan kan förbereda er på en störig och övertrött Lollo, som kommer dra dåliga skämt och vara hyperaktiv, alternativt sur och bitter som en gammal fitta... hehe jag hoppas nog helst på det förstnämnda..


"It's better to hold on to Love...
Better to hold on to Love...
I'm begging you please!
Hold on to Love
Don't make me go down on my knees
Hold on to Love!
Change will come.."


xLouise

Limousine

Det finns både för- och nackdelar med att ha en syster som har en pojkvän.

Nackdelarna kan vara:
1. Han tar din syster ifrån dig, tvingar henne att flytta hem till sig.
2. Han tar upp all tänkbar tid i hennes stressiga liv som hon kunnat ägna åt dig. (A)
3. Han driver med dig hela tiden.
4. Han suckar och blir irriterad när du kommer på besök.

Fördelarna kan däremot vara:
1. De där ytterst få tillfällena när du får skjuts någonstans.
2. Han har en lägenhet du kan festa i ;)
3. ..hmm....

-Ja, det var väl typ det!


Jag har en syster som heter Madde. Hon har en pojkvän som heter Thomas, även kallad Totta. För det första så tvingade han för ungefär ett år sedan bort henne från vårt hem, för att bo hos honom! Sedan krävde han uppmärksamhet som en fet tiggande hund. Och idag när jag kom och hälsade på - för att klippa och färga Maddes hår - var det första jag hörde från Totta:
Vad gör hon här? Vad fan gör hon här?!


Och senare under kvällen: När ska du hem då?
Jag känner mig så välkommen...

Men! Trots alla suckar han öste över mig varje gång jag andades i närheten av honom så är han faktiskt snäll. Why? Han gav mig en limousine! Oh yes. En vit limousine i skala 1/32! Fett snygg, bara lite skitit, men det gick att fixa! Så fort jag kom hem sprang jag in till badrummet och polerade min nya lilla vän med nagellacksborttagning, tops och vatten. ^^

Oooh! Vacker blev den! :D


Lookie lookie! ^^

Fick även några fler små bilar, tex en jeep, en Mercedes 300SL, en BMW mfl :)
Wiih jag har en snäll svåger :P


xLouise

Sweet little eyes

Jag satt inloggad på MySpace. Kollar runt, svarar på kommentarer från the one and only mr Hayriddin, spanar in folk som ansökt om att bli vän med mig. Accepterar. Kollar min mailbox... Vem har skickar ett mail till mig..?Ouff - Darren Hayes!?!?! :D haha
Damn!


Tänkte jag skulle slänga in en liten bild,
för gaaaaah han är ju så söt! ^^(well okey... det var hans admin, men ändå.. Att bara se hans vackra ansikte i min mailbox var nog för att få mig att känna mig alldeles varm om hjärtat 8)


xLouise - God natt!

"E.T, I love you..." :(

Jag kollade på TV ikväll.
Jag tror aldrig jag gråtit så mycket av en film som jag gjorde just i kväll.. Redan i allra första scenen sipprade tårarna fram.. :')

Jag har sett E.T. endast en gång förut tror jag, men jag mindes inte att den var så här bra! Så extremt välgjord och känslomässigt berörande. Han är ju så söt!
Och i en scen på slutet av filmen, när han ligger i den där lådan för att frysas ned då de tror att han är död, då kunde jag bara inte hålla tillbaka det längre! Tårarna forsade och bildade nästan ett nytt världshav. När han log och sa med uppspärrade stora ögon "E.T. phone home! E.T. phone home!"
My god, falsetten tog över mig!

Jag älskar E.T.


xLouise

RSS 2.0