FRA-lagen

Jag satt och tänkte lite på FRA-lagen (ni vet, dom vill ju få tillstånd att avlyssna telefonsamtal...)
Jag tycker det vore fett bra om det förslaget slog i kraft, tänk alla brott som skulle kunna stoppas! Liksom vem i detta land är inte kriminell? Är det inte mördare så är det langning av alkohol, snatteri, våldtäkt eller misshandel. Nä, juste, alla är kriminella. Så allt du har att säga i telefon är statens och samhällets angelägenhet. Det är ett fett smart förslag. Dom har riktigt tänkt till den här gången!


Men sen tycker jag även att de borde införskaffa övervakningskameror på stan, restauranter och offentliga platser. Eller varför inte på skolorna också, i omklädningsrummen. Liksom, tänk om någon elev försöker smuggla knark till någon annan. Vart gör man det då, om inte i omklädningsrummet efter gympan? Fast, då måste vi ha kameror på toaletterna också annars går de ju bara in där och byter varor med varandra...
Alltså: kameror på affärer, utanför affärer, på caféer, skolor, toaletter, i toaletterna, i skogen! Ja, på vartenda träd bör det finnas kameror. Ingen mer ska behöva vara rädd att gå ute i skogen själv. Sen på alla gatorna också. Och i sjöar och hav.


Sen finns det ju såklart något vi kallar hem, det tryggaste och käraste vi har. Där ska vi också rigga upp kameror och självfallet små mikrofoner så andra kan höra vad vi säger.
Vadå privatliv? I nya studier från kända amerikanska forskare har det faktiskt bevisats att människor trivs bäst i offentlig vistelse, dvs. när omgivningen ser och hör vad du gör och säger. Så låt oss skapa en ny dokusåpa där hela Sveriges invånare har varsin roll.
Allt ska filmas, dygnet runt, allt ska spelas in på små band som vi låser in i stora kassaskåp efter att det lagts ut på internet så hela världen kan ta del av det stora, nytänkande Sverige.


Namnförslag ?
"Big Brother Sweden"
"I Know What You Did Last Toilet Attendance"
"Expedition Sweden"
"The Sweden Show"


Låter som en bra idé. Jag ska skissa vidare på det här och skicka det till Sveriges regering samt SVT, TV3, TV4, och Kanal 5 m.fl.
Fredrik Reinfeldt kommer tacka mig.


Mer Sverige åt folket! Mer svenskar i kändisvärlden! Ja, tack.







stoppaFRAlagen.nu

www.youtube.com/watch?v=r_l_JVk5tjI


Kommentarer
Postat av: Potatis

Haha Lollo, tänk på att det du skriver här i bloggen kommer att analyseras och alla anti- moderater kommer lista dig på sin "ovänner"-lista nu... ;P

2008-06-18 @ 11:39:02
URL: http://www.backahastar.se
Postat av: Louise

Men va?

Jag är ju för lagen! right...



:S

2008-06-19 @ 00:13:39
URL: http://lphant.blogg.se/
Postat av: Henrik

Yeah! Programmet Big Brother får ett tio tusen gånger större bevakningsområde! ;)

2008-06-19 @ 02:05:39
URL: http://www.jbostersund.se/media

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0