Bah

Bah. Jag är sjuk. Jag som skulle ha festat igår och idag - jag missar allt det roliga. Och det fina värdet missar jag också. Den varma solen som skulle förgylla min hud och göra den aningen brunare, den lyser inte på mig idag.

Istället spenderar jag min dag med att svettas som en dåre samtidigt som mitt hår känns allt fetare/flottigare för varje minut som går - jag tror faktiskt att man skulle kunna utvinna smör till mackan från min hårbotten.
Jag har bunkrat upp mig med Bafucin, Nasin och Renässans Plus - det är det jag livnär mig på en dag som denna. Jag har även sparat en Strepsil som jag ska belöna mig själv med när dagen känns som värst. Måste ju ha något att se fram emot. Den smakar ju honung och citron! De med jordgubbssmak har jag redan slukat.. :/

Jag har dock några Gossip Girl-avsnitt som jag just har laddat ner som jag ska kolla på snart. Så en liten ljusglimt går ännu att finna i mitt mörka rum.

Det är härligt att vara jag idag. Jag förstår om n i är avundsjuka!


xLouise

Torn

Robin Lindqvist, min fotolärare, vill ta min animerade film 'Neverland' och göra den till sitt band Reseda's officiella musikvideo till en av deras låtar. Det känns kul, men jag vet inte om konceptet för videon kommer passa till en annan låt än just 'Neverland' då jag fokuserat mycket på texten och dess innebörd, samt hur musiken låter. Men Robin skulle i alla fall ta hem videon och mixa ihop den med en av deras låtar och så får vi se hur det blir. Det låter intressant. Hoppas det blir bra. Annars skulle 'Neverland' bara bli en av många andra fanvideor på youtube. Det vore ju kul att ha gjort en officiell musikvideo till ett band kanske..


På tal on animation, jag känner mig så förvirrad just nu. Min plan har så länge varit att utbilda mig till Make Up Artist och jobba med det - helst i England . Men nu känner jag mig så kluven mellan make up, animation och foto. Det vore så jävla kul att jobba med alla tre, samtidigt. Jag har redan feta idéerna för två nya animationer jag vill göra, samtidigt som jag vill gå den där utbildningen på Make Up Institute i Stockholm, samtidigt som jag vill gå ett år på Gotlands folkhögskola för foto. Gah. What to do?


Alla idéer jag får och alla projekt jag vill göra kostar alltid så mycket. Make up-utbildningen kostar ca 40 000 exklusive boende och mat. Om jag vill fokusera på animation behöver jag två datorprogram (Final Cut och StopMotion) samt en filmkamera. Till fotografering behöver jag en systemkamera som är bra. Och eventuellt vätskor med mera till analog fotografering.

Sensmoral; Måste gifta mig rik he heMen seriöst, vad ska jag göra..?


xLouise


There's a Neeeeveeerlaaand of fuuun...!

Yeeeh, stressen är över.
Jag är klar med 'Projekt: Neverland'. Can you believe it? *nöjd tjej*
Jag satt hela helgen och helgen innan det, samt flera andra dagar och timmar, men nu är den äntligen klar och skickad till Stockholm för censurering (why...?) tillsammans med en del andra filmer medieprogrammets treor har gjort, så vi får visa dem i Badhusparken nästa vecka. Jag vågade knappt kolla igenom min film i tron om att något skulle vara fel. Men det blev väl rätt ok. Det är fan den allra första animationen jag någonsin gjort - ha fan inte för höga förväntningar!

Och idag, efter en sådan enorm väntan och längtan - ända sen i december - fick jag äntligen tillåtelse av mig själv att titta på originalet av 'Neverland', den lilla musikvideon som Richard Cullen (VÄRLDENS BÄSTA ANIMATÖR!!!) har gjort.
OMG. Kan ni fatta vilken jävla belöning det var? Som jag har väntat! Och längtat! Äntligen fick jag trycka på den där magiska knappen på fjärrkontrollen till dvd:n för att starta
spår 5 - konstpaus - Neverland.
Oh, jag rös i hela kroppen av tillfredsställelse. Mina ögon blev alldeles torra av att jag helt glömde bort att blinka då all min energi och koncentration gick åt till att stirra på tv:n. Jag var som fastklistrad. JÄVLA KUNG CULLEN!

Den här filmen var så annorlunda från de övriga tretton som finns på samma DVD, This Delicate FILM We've Made. Dels för att den var animerad 'materiellt' (inte i datorn som de andra) med papper, människor, möbler med mera och dels för att storyn var annorlunda och upplagd på ett helt annat sätt. Man kanske måste vara lika insatt i hans animationer och musikvideor för att förstå vad jag menar. He he.

Hur som haver. Jag älskar den. Måste se den igen. Nu. På studs.
Kan för övrigt tillägga att min video inte är ett dugg lik originalet, vilket känns rätt bra faktiskt. Jag ville ju inte kolla på den förrän jag var klar, så jag var säker på att jag inte snodde deras idéer.
Det enda som stämde överens var i princip en brödrost, en sol, 'människor', papperstranor.. Typ det. Min film är väl mer berättande då den liksom visar textens innebörd i rörliga lergubbar med mera. 


Yeah. Nu kan jag sova. Utan ihopbitna tänder. Sweet :)

Natti
xLouise 


RSS 2.0