Louise, Mp3b, Student 2009 aight

Louise, Mp3b, Student 2009

68 dagar kvar aight

Behöver jag säga mer? ;)


x Louise

That's why I'm always getting stoned, yeah

Ååh, fotoredovisning imorgon. My god. Jag har varit så pepp på den här dagen i minst två veckor, men just nu har jag bara ångest.
Vi ska redovisa två obligatoriska uppgifter - 'Manlighet' och 'Overkligt'. Dom är jag väl i princip klar med. Men jag vet inte om jag är så nöjd. Det är jag i och för sig aldrig när vi har redovisningar.. Men det brukar ju gå bra ändå. Tror jag.

Men sen ska vi även redovisa våra 'Egna Projekt' som vi, var och en, har arbetat med i några veckor. Vi skulle fota max sex bilder och ha som en slags idé bakom det. Min ''idé'' växte fram efter att jag redan börjat - och nästan gjort klart bilderna - så jag vet inte riktigt om de har en röd tråd. Den känns så långsökt på vissa bilder. Vad fan vill jag ha sagt?
Jag har fotat alla i macro. Och alla består av leksaker. Leksaker som 'lever' olika slags liv, i olika slags familjer. Med olika slags problem..
Ja.. Sen då? Buhuhu... *bryter ihop*Jag kan ge ett smakprov på en bild


Åååh, N.E.R.V.fuckin.Ö.S.


Louise


Görda

Jag var på Musik Direkts första deltävling i fredags kväll. Jag satt med Madde och Totta på rad 4 - fett bra plats bokad av mig! ;) Mamma och pappa satt en bit bak, på rad 8.

Tävlingen började och massa ungdomar mellan 13-19 kom ut på scenen och spelade och sjöng. Det blev paus. Vi tog en fika. En ihärdig klocka påminde oss att det var dags att gå in och sätta sig igen så akt två kunde börja.
Efter några artister blev det äntligen den som vi alla i publiken hade väntat på - Görda!
Han klev ut på scenen i ett par svarta byxor och en heltvit t-shirt. Musiken började och han ägde hela rummet.

Han rappade tre egenskrivna låtar med beats från Big Nick och Hussein. Jag satt som förbluffad över hans energi och taktkänsla. Jag förundrades över hur man kunde komma ihåg så mycket text på så liten men intensiv tid.
Galet bra, var orden jag fick fram i mitt huvud. Så jävla galet bra var han!
Texten i framförallt en låt skar rakt igenom hjärtat när han rappade om flyktingar och att man skulle tänka sig in i situationen om det skulle hända Dig, i Ditt land. Så jävla galet bra.
Och den sista låten - tror den heter Express Vart Som Helst - var så jävla rolig och klockren!


Det blev två artister som gick vidare direkt och två jokrar. Görda var en av dem som gick vidare direkt - obviously ;)
Länsfinalen blir den sista april på Storsjöteatern. Lätt att jag ska gå! Följ med, fan :)


Yeah, Görda


Är jag stolt eller är jag stolt över min lillebror?! :D


check it out ;)
myspace.com/gordamusik


x Louise


Walk away now and be gone..

Jag har varit borta så länge nu. Flera veckor känns det som!

Fast egentligen har jag bara varit borta sen i torsdags. Jag har alltså inte varit på skolan och därav inte träffat mina vänner. Det bryter typ ner mig. Det är nästan som att jag glömt hur de ser ut, hur de låter, vad de gillar, inte gillar. Om jag skulle träffa dem på stan imorgon skulle jag förmodligen inte känna igen dem!
Jag undrar hur det kommer bli efter studenten när vi inte har en skola som för oss alla samman. Vad kommer hända med oss då? Kommer det gå flera veckor - på riktigt - innan vi ses? :(


Jag fick ett mms av Maria i torsdags.Therese och Maja, varm vårprommenad, glass... De berättade hur roigt de hade utan mig. 
Själv satt jag hemma och redigerade bilder...


x Louise

Isabelle <3

Idag var en mycket speciell dag! Idag var dagen då jag för allra första gången fick träffa Isabelle! Världens sötaste lilla bäbis! :')

Hela familjen var hem till Madde och Totta på middag och där var även Carro och Jörgen med lilla Isabelle.

Åh, hon var så liten och söt! [falsetten!] Jag hade aldrig sett en sån liten människa tidigare och hon var så lätt och mjuk där hon låg i min famn :) En liten mysunge.
Jag kunde knappt ta blicken ifrån henne. Jag var som paralyserad av hennes små andetag och hickningar. Hon var så fin och söt. Åh :')
Jag saknar henne redan!

Jag är så glad att det gick bra för Carro och Jörgen och lilla Isabelle.Världens stoltaste moster med en liten sötnöt i famnen :')


x Louise


PPM PMS

Tack Premiepensionsmyndigheterna för det orangea kuvertet jag fick på posten igår.
Det gjorde verkligen min dag.


Det känns som om jag börjar bli gammal nu...........................
Rynkorna blir allt djupare, rösten allt grövre, ryggen allt skröpligare, brösten når snart ner till naveln, synen blir allt sämre.
Ja, jag börjar visst bli gammal. På riktigt. 20 år. Woh.


Storsjöbadet.

Idag var jag på badet. Jag och Madde har sedan förra veckan varit medlemmar på Step In's silverkort, d.v.s vi får fri tillgång till hela gymmet och badet - inklusive relaxen ;) fett nice.
Vi träffade en PT i tisdags.
Han. Typ. Dödade. Oss.
Jag har sån jävla träningsvärk i magen :( Men det är ett bra tecken på att vi faktiskt var aktiva :)

Anyhoo..
Vi har även börjat på vattengympa. Aqua Bas och Aqua Medel, som det så fint heter. Första gångerna var det bara vi två och typ fem äldre kvinnor samt en 30-40 årig kille där, men idag var vi fan fler än 20! Galet mycket folk som trängdes på sån liten yta :S Jag sparkade till mina 'grannar' några gånger. Alltså, inte med flit..

Vi ska träna vattengympa varje tisdag (bas) och torsdag (medel), samt gå på gymmet minst en gång till i veckan. Jag vill dock träna varje dag!!! Jag blir så besatt av saker jag gillar. Det är helt galet!

Idag när vi hade tränat klart kom vi på att vi skulle sola. Tyvärr har Storsjöbadet numera bara ett solarium. ETT. Och vi hade bara en kvart på oss att sola, så eftersom jag solade i tisdags fick Madde sola idag - det kanske inte är så bra att sola med så kort mellanrum om man inte solat sen i somras..

Medan hon solade satt jag på en slags bänk med värmeslingor i, ute på relaxen. Jag ser en tjej ~35 som kommer med schampo och balsam mm och ställer sig i en dusch bredvid solarierummet. Denna dusch är helt öppen och saknar drapperi what so ever. Man ser alltså rakt in. Och denna tjej väljer att ta av sig sin bikini och duscha - helt fucking naken - på ett helt allmänt ställe! Alltså, relaxen är ju inte uppdelad med separata avdelningar för kvinnor respektive män.
En gubbe ~40+ kommer in i rummet, går i riktning mot duschen där den är som mest öppen, ser förmodligen denna nakna kropp, går förbi. Tjejen verkar inte ens bry sig. Hon bara fortsätter duscha som om inget hänt.

Minuterna går och jag bara sitter kvar på min varma bänk och funderar på varför i helvete hon valde att duscha just där, när det fanns ett helt vanligt omklädningsrum inklusive dusch endast för tjejer bara några meter längre bort.

RSS 2.0