The future holds a lions heart.

Det är söndag. Jag sitter på skolan. Jag var här igår också och animerade. Det gick bra. Jag har lyckats få till drygt tre minuter nu och min film ska bli ca 4 minuter lång. Känns bra. 
Men idag slutade visst programmet att fungera när jag hade försökt skapa en back up-kopia. Nu kan jag inte öppna någon av filerna. Jag tar helt seriöst livet av mig om allt jag gjort är borta. Seriöst. Helvete. Alla jävla timmar jag suttit här med de jävla lerdockorna som bara ramlar och förstör för mig. Helvete. 


Min plan för framtiden är att sitta här varje helg inklusive torsdag och fredag 30 april och 1 maj, för att ha längre tid på mig och för att slippa packa ner allt hela tiden. Om min tidigare animation inte är borta så kommer jag bli klar i tid. Annars väntar graven med sin öppna famn för att dra ner mig till helvetet. 


För tillfället försöker jag ta djupa andetag, tänka på kogenitiv beteendeterapi samt lugna ner mig själv med lite ljuv musik i väntan på att Lasse ska slå på sin mobil så jag kan ringa och gnälla lite...!Louise - horliv

Kommentarer
Postat av: tereezu

Haha, lugn nu. Det kommer att ordna sig.

2009-04-26 @ 23:46:47
URL: http://tereezu.blogg.se/
Postat av: M.

Leendeterapi.

2009-04-27 @ 10:52:22
URL: http://meast.blogg.se/
Postat av: Robin

Hur mår du?

2009-05-11 @ 23:11:02
URL: http://rsvedling.blogg.se/
Postat av: Robin

Jag mår också bra. Ska det bli skönt att ta studenten?

2009-05-12 @ 15:58:54
URL: http://rsvedling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0