23 September 2007

Jonas och Emil
R.I.P
23.09.2007


Ett år har gått. 

Jag tänker på dig, Jonas, lika mycket som jag tänker på dig varje dag. Kan inte förstå att det är över ett år sedan jag sist såg dig, levande.
Jag tänker på din familj, dina vänner och mig själv, hur verkligen ingen av oss förtjänade det här och hur jag så gärna skulle göra vad som helst för att få dig tillbaka. Om det bara fanns något jag kunde göra.

Jag hoppas i alla fall att du är glad för min skull att jag trots allt lyckas vara så pass glad och positiv som jag är. Det betyder inte att jag inte saknar dig.
Från en början var det bara en mask jag tog på mig, en slags roll att spela för att ingen skulle se hur sårbar jag faktiskt är. Egentligen bryr mig inte, men det bara blev så. Nu vet jag faktiskt inte om jag är sann eller om jag fortfarande spelar den rollen. Den kanske har växt fast på mig. Inom mig.
Finast i världen <3


Jonas Nilsson
05.05.1988  -  23.09.2007
~ älskade, saknade ~


Lämna mig inte ensam i affärer.

Jag hatar nagellack. There, I've said it. Jag verkligen hatar att ha nagellack på naglarna, dels för att jag inte kan måla på det så bra, dels för att jag alltid kommer åt något innan det torkat vilket leder till en äcklig repa.
Men likt förbannat när jag är på stan dras mina fingrar till nagellackshyllan och innan jag vet ordet av det har jag nypt åt mig ett, hunnit till kassan och betalat.


Igår kom jag på idén om att det vore fint med vita naglar, så jag målade vitt. Det blev rätt okej. Men jag tänkte att man kanske ska ha lite rosalilaglitter också?
Javisst, jag målade på det också och insåg - för sent - att det blev sämre.
Men om jag kanske målar vitt längst ut som fransk manikyr då? Ja, smart. Det blev ännu värre, dels för att linjen blev kantig och ojämn, dels för att jag inte kunde låta bli mobilen, vilket ledde till repor. Oväntat.


Idag kom jag på att jag skulle ta bort allt och måla på bara vitt igen. Jag är dock, som sagt ingen expert på området och målade såklart ojämnt. What to do. Det ser bara äckligt och lite fejk ut. Skit samma. Bitter.Lika mycket som jag hatar nagellack - gånger två - hatar jag lipsyl, läppglans, läppstift mm. Men likväl har jag starka tvångstankar om att köpa vaselin. Snarast.  
Vart gick det fel?xLojsan

Någon snuddar vid mitt hjärta

I natt drömde jag att det var något fel på mitt hjärta så jag skulle få ett nytt.
Så där låg jag, mitt på britsen, topless och en doktor och några sköterskor stod runt om mig. Utan varken bedövning eller nedsövning skar doktorn ett jack i min hud, genom allt kött och fett, rakt in till mitt hjärta, vartefter han med sina egna händer slet ut det, samtidigt som jag med fasa iakttog allt som hände och såg mitt eget hjärta pumpa utanför min kropp.


Huruvida de placerade in ett nytt hjärta eller inte vet jag faktiskt inte. Men jag vaknade med skräck och har mest hela dagen känt något ömt i hela kroppen. Som om någon snuddar vid mitt hjärta, och det är obehagligt.


Vad betyder det?


" Det betyder att DU ska dricka en kaffe på McDonald's!
- Vakna på McDonald's ! "


Lol.... Hatar den reklamen......... >=[

Jag tycker faktiskt att drömtydning är jävligt intressant, men så kommer fucking jävla McDonald's med sin jävla reklam och förstör allt. Those bitches.
Första gången jag någonsin hörde den reklamen på radion började jag genast tänka "Hm.. vad kan det där betyda..? " 
vartefter jag genast påbörjade en liten tolkning och analysering av det de hade drömt..
Och så var allt ett jävla fraud!

Fuck you.

God natt.
Louise


Självgod och glad ^^

Idag skulle vi på vår fotolektion ta dåliga bilder.
Dåliga, alltså inte bra bilder.
Det lät jävligt lätt, det är ju ofta man blir missnöjd och ser saker  i bilderna som stör, men när man väl skulle planera att ta en riktigt dålig bild lät man ganska självgod,.
Exempel: "Jag kan inte ta dåliga bilder.."
"Jag är för bra för att ta en dålig bild
.. "

Det korrekta skulle väl vara: Jag är för dålig för att ta en dålig bild. Make sense?


Sen skulle vi sitta tillsammans och kolla på alla bilderna och säga vad som var dåligt med bilden. Det kändes så konstigt att dissa allt i en bild någon annan tagit, men det är väl sådant man lär sig på.

Bra uppgift faktiskt. Robin är en jävligt bra lärare, trots att han inte är utbildad. Men han är mycket bra. Föra veckan tog han med oss på en spelning med Kape så vi fick fota det. :)Nu ska jag snart åka till Tännäs där jag ska tillbringa min helg hos min syster Carro :)
Det ska bli fett nice. Kräftskiva imorgon, där majoriteten inte äter kräftor.. Men snapsar går bra 8)


BTW(!!!!!) så hade min singel ÄNTLIGEN kommit till Skivhörnan!! :D
Jag beställde efter Darren Hayes - Me Myself And (I) i början av Maj. Och dom stänger ju snart, så jag trodde inte att jag skulle hinna få den. Men idag när jag gick dit i ett annat ärende; nämligen att köpa Coldplay's album Viva La Vida, så passade jag på att fråga om den kommit, i tron om att den inte hade det. Men dom sa JA. 8D
Jag blev väldigt överraskad och falsetten bröt igenom min röst och jag började pipa och le mitt stora äckliga goofy-smile!
Jag tror han blev rädd, skyndade sig att hämta skivan och jag betalade. Wiii!

Och till råga på allt kom jag ÄNTLIGEN - efter fyra månaders väntan - över den fulla verisionen av Darren Hayes - Ocean! (Det finns en crapy short version på youtube) Kan ni inse min glädje?! 8D

Okej.. förlåt, ni är inte intresserade... Men LÄS INTE DÅ!! :(
*sårad*

Freedom, I won't let you down, freedom..!

Gissa vem som ringde mig ikväll.

Memmet. Han ville att jag skulle jobba i helgen. Men sist jag kollade så jobbar inte jag längre på Matkällan. Jag har ju inte ens haft EN helg ledigt?! Jag vill ju vara ledig nu, det var ju därför jag slutade. Va fan.

L: Alltså, jag kan inte jobba nu. Det bli mycket i skolan och så..
M: Do kan hjelpa i helgen.. ?
L: Jag kan inte jobba i helgen...
M: Jo, do kan hjelpa bara några timar va.
L: Men asså näe... jag ska bort.
M: Nästa helj do kan jelpa?
L: Jag vet inte.. kan höra av mig..

Helvete. Jag får så dåligt samvete, dom är ju bara två som jobbar nu.. Hur ska dom klara sig? Jag blir besviken på mig själv för att jag tänker så, jag jobbar ju inte där längre. Och om jag bara jobbar någon helg kommer dom vilja ha mig varje helg och jag har så svårt att säga ifrån, göra besviken, när jag vet att det är så mycket att göra.. :(

Jag borde gå någon kurs.. Men jag har fan redan för mycket på schemat. Orkar inte mer. Nu ska jag fan vara ledig.
Kan ni fatta hur mycket jag har längtat efter att en fredag ha gott om tid att göra mig i ordning för att bara kunna dra ut och festa, stanna ute så länge jag vill och sedan ta en fet sovmorgon för att senare samma dag göra mig i ordning igen för en ny fest! Leva.

Hela sommaren har jag kommit sist till varje fest, så sent att jag har måstat halsa i mig all dricka då alla andra velat komma i väg till krogen så fort som möjligt.
Medan alla har suttit ute i trädgården, grillat, solat, chillat, har jag stått och svettats i en pizzeria.... Behöver jag fortsätta?


NU SKA JAG FAN VARA LEDIG!!!

Schizophrenia

Vi (jag, Maja, Maria och Therese) hade Projektarbete hela dagen idag. Vårt projektarbete går ut på att med film visa det kulturella i Göteborg. Så vi var där i somras, 4-8 augusti och filmade.
Förra veckan började vi lägga in filmen på datorn för att sedan redigera det. Vi är dock inte klar med inläggandet än, trots att vi satt flera timmar idag. Men vi har bara ett band kvar...


To get to the point.

Jag börjar förstå varför Maja ofta säger att jag är läskig. Helt seriöst. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG?!
Jag har aldrig fattat att det är så illa, men nu börjar det klarna för mina ögon. Shit.

Det värsta är att jag är överallt i filmen. ÖVERALLT. Jag pratar konstant om allt jag är rädd för och det är mycket; U-båtar, fiskar, ormar, höjder etc. etc..
Och om någon annan får chansen att prata sitter jag i bakgrunden och sjunger, eller fyller i ord, skrattar, bara låter. Hörs.
FEL ATT VARA TYST NÅGON GÅNG.

Nu när jag i alla fall fått sådan klarsyn i min personlighet, kanske jag äntligen kan göra något åt det? !


xoxo Louiseegocentrisk och i extremt behov av uppmärksamhet.
Tydligen.

RSS 2.0